4 Läs mer >>
 
En kalasfredag hade jag igår, Den innehöll brunch med mina klassamigos, sedan bar det av ut till filmskolan som min skola har sammarbetat med för att kolla på våran film vi skapat och sedan vart det grillning på kvällen. Mer bilder finns på min och min väns blogg, miraochfelicia.blogg.se!

Ha en bra helg och glöm inte att checka mina tennarmband som passar perfekt till sommaren!
Vill ni köpa ett armband eller flera, maila mig, felicia@zimmerman.nu :)

Felicia

Det rockar

1 Läs mer >>
 
Fira in sommaren med ett gult armband. Detta armband har även pärlor dekorerade på en smal skinnremsa som går i mitten av armbandet. Priset för detta är 425 kr. Vill du stråla som solen med ett gultarmband, hör av dig till mig! 
 
Felicia@zimmerman.nu
 
Felicia :)

Gult armband med pärl...

0 Läs mer >>
 
Två armband i en finfin kombo man blir glad av! 375 kronor styck för ett armband men en fyrfläta. Perfekt present till dig själv eller någon du känner.
 
Maila om ni är intresserade! felicia@zimmerman.nu
 
Lys upp vardagen!
Felicia
 
 

Orange och turkosa ar...

0 Läs mer >>
 
Idag är en molning dag, kaffe ska strax göras och en kladdkaka ska ätas. Här är svarta, lila, gröna och rosa armband, färgkalas för 375 kr st!
 
Vill du köpa ett armband? Maila mig felicia@zimmerman.nu
 
Felicia

Stiliga armband 375 k...

0 Läs mer >>
 
 
 
Sådärja! Nu är jag tillbaka. Så fynda, synda armband. Tennarmband kan bäras närsomhelst, en natt ute, dejt i solen, dejt i regnet, arbete, fiolkonsert. Vad som helst folk! Personligen har jag olika färger varje dag för det är kul att matcha eller inte matcha. Blanda med smycken. Låt kreativiteten flöda.

Detta är ett orange armband med en vanlig fyrfläta som går för 375 kr. Vill ni själva ha ett eller känner någon som suktar efter ett tennarmband, hör av er! Felicia@zimmerman.nu, där finns jag.

Skepp och hoj!

Orange armband 375 kr